ЩО КУПИЛИ ЗА ГРОШІ УКРАЇНЦІВ?!

186

Халепа, ковінька та трясця – все це народні байрактари, а ще збір на народні спартани, секретний Black box. І це не всі збори мілітарного напрямку, які успішно закривав благодійний фонд Сергія Притули, завдяки українськи донатам. Придбати амуніцію, дрони, техніку – стало звичайною справою, та намагаються не тільки купувати, а й ремонтувати ту, що здобули на полі бою.

Допомога населенню після підриву Каховської ГЕС, прокладання зв’язку на щойно деокупованих територіях, це все гуманітарний напрямок. А ще – машини для розмінування, в подальшому майбутньому вони будуть працювати на сході, та півдні та півночі.

Не оминув увагою фонд і процес підготовки та навчання населення в разі різних ситуацій. Так в Україні запрацювали 86 центрів готовності цивільних. Спочатку працювали за п’ятьма напрямами – підготовка до мобілізації, блекаутів та інше. Зараз таких напрямків 35, а навчання пройшло понад 40 тисяч українців.

Окрім цього фонду займається активним навчанням і самих військових, адже  технології не стоять на місці. Аби ще краще бити ворога і на землі і у небі.

" " " "