«ШКОЛА МОЛОДОГО ПІДПРИЄМЦЯ»

304

Хмельницьких підлітків безплатно навчатимуть основам бізнесу. Всьоме за ініціативи Хмельницької міської ради стартує освітній проєкт «Школа молодого підприємця». Всього планують відібрати 25 учасників 9-11 класів. Шестиденні курси відбудуться наприкінці серпня. Реєстрація для участі триватиме до 16 серпня.

Хмельничанин Руслан Орел, студент одного із Київського вищого навчального закладу  і співвласник кав’ярні у центрі Хмельницького. Каже, потяг до підприємництва помічав за собою з дитинства.

Два роки тому Руслан Орел взяв участь у навчальному інтенсиві «Школа молодого підприємця», що організовувала Хмельницька міська рада. Каже, це був один із вирішальних моментів, що переконав хлопця спробувати сили в бізнесі.

Тепер у планах відкрити ще одну кав’ярню-бар – з більшим асортиментом напоїв.  Освітній проєкт «Школа молодого підприємця» Хмельницька міська рада реалізовує 7 рік поспіль. Запрошують учнів 9-11 класів Хмельницької міської територіальної громади. Навчатимуть основам підприємництва, фінансовій грамотності, тайм-менеджменту.

Реєстрація для участі у «Школі молодого підприємця» триватиме до 16 серпня. Навчання триватиме від 21-го до 29-го серпня.

" " " "