ШКОЛА СОЦІАЛЬНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

152

Бізнес із соціальною складовою у Славутській громаді, разом із однодумцями, відкрив Петро Бражук. Міні ферма із вирощування мікро зелені тепер дає робочі місця для трьох внутрішньо – переміщених осіб. Відтак і переселенці зайняті, і прибуток у державу надходить.

Та настав час збільшувати підприємство, тож Петро вирішив пройти курси у школі соціального підприємництва. Це програма, яка передбачає навчання та менторство для громадських організацій та підприємств, які планують розвивати соціальний бізнес та покращувати економічне становище громади, а в цілому й держави.

Мета соціального підприємництва, в першу чергу, зовсім не заробіток, а допомога людям, а саме надання робочих місць, заробітньої плати для повноцінного функціонування. Та без потрібних знань втілити у життя ідею важко.

Закінчити роботу в соло та набрати відповідну команду, яка працюватиме над ментальним здоров’ям вирішила Катерина. Жінка вже має чималий досвід роботи та планує створити цілий психологічно-психіатричний простір, цінова політика якого буде доступна для кожного українця.

Після завершення навчання, школа соціального підприємництва, профінансує реалізацію соціальних бізнесів. Для цього учасникам просто потрібно відвідати всі модулі та захистити свій проєкт.

" " " "