ШКОЛА СВІДОМОГО УКРАЇНЦЯ

226

Старт нового проєкту «Школа Свідомого Українця»! Україна починається з кожного з нас! Отже, це проєкт, який став можливим завдяки нашому бажанню продовжувати шлях саморозвитку та вдосконалення своїх навичок попри складні умови повномасштабної російсько-української війни.

✊🇺🇦 Ми прагнемо не лише підтримувати економіку країни, а й бути надійним тилом для всієї держави. В єдності ми боремось за Перемогу України та працюватимемо над її відбудовою! «Школа Свідомого Українця»

➡️пропонує учасникам тренінги та лекції із цікавими спікерами, сотні цінних кейсів та знайомства, які мотивують до руху лише вперед.

💭Через цікаві дискусії, командну роботу та розробку проєктів, а також отримання практичних знань і вмінь, ми зможемо втілити свої ідеї в життя та зробити свій внесок у відбудову країни!

📌🗓️Перший тренінг відбудеться вже 5 травня у місті Волочиськ на тему: «Самоврядування співвирішує і діє». Реєстрація та анонс актуальних тем будуть доступні за 2 тижні до початку тренінгу за посиланням на моїй сторінці. Тому слідкуйте за оновленнями і не пропустіть можливість приєднатись до нашої спільноти. Об’єднавши наші світогляди, зусилля та бажання до змін, ми зможемо досягти нових вершин. Україна починається з нас!

Разом до Перемоги!

" " " "