СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ БІЗНЕС – У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ЗАПРАЦЮВАВ НОВИЙ КЛІНІНГОВИЙ СЕРВІС

285

У Хмельницькому запрацював новий клінінговий сервіс. Будинок, дачу чи офіс тутешні працівники приберуть, очистять, продезинфікують. Усе це зроблять новітніми та якісними, а головне безпечними засобами.

Працюватиме тутешній офіс і як магазин. Тут можна придбати великий сегмент найменувать засобів прибирань для дому.

Клінінгова компанія досить ретельно підійшла до того, аби якісно та швидко надавати послуги із прибирання. Клінери беруть замовлення по місту, працюють і в околицях. Усе для зручності клієнтів.

Компанія є соціально відповідальною – тут офіційне працевлаштування. Попередньо у компанії навчають – адже для роботи використовують сучасну прибиральну техніку.

Компанія розуміє відповідальність роботи у непростий час, тому насамперед віддає перевагу працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб. Так бізнес допомагає економіці та підтримує соціальну політику.

Навіть попри проблеми на ризики бізнес продовжує втілювати нові ідеї. Підприємці розуміють – в тилу потрібно розвивати економіку та створювати робочі місця. Це ризиковано, але потрібно.

Клінінгова компанія планує розширювати мережу. Акцент поки зосереджують на західній Україні. У перспективі – плануюють працювати на деокупованому півострові.

" " " "