СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

282

Співпраця з роботодавцями як запорука високого рівня підготовки фахівців. У Хмельницькому відбувся семінар для майстрів виробничого навчання професійно – технічних закладів області із професії «Кухар-кондитер». Учасники заходу відвідали роботодавців з якими співпрацює державний навчальний заклад «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг». У цьому навчальному закладі опановують мистецтво кулінарії  255 здобувачів освіти.

“Початкова школа  №1 Хмельницької міської ради” – один із закладів, де здобувачі освіти за професією кухар-кондитер Хмельницького центру ПТО сфери послуг» проходять практику. А сьогодні сюди завітали майстри виробничого навчання професійно-технічних закладів області. Це – учасники семінару “Інноваційне обладнання та технології – нові можливості для кулінарного та кондитерського виробництва”.

Учасники семінару ознайомилися із сучасним обладнанням кухні, дізналися про особливості шкільного харчування, приготування страв за рекомендаціями Євгена Клопотенка. Друга локація – Piccolino – сімейний заклад у Хмельницькому із костровою чашею де готуються страви на відкритому вогні. З піччю для піци на дровах. І відкритою кухнею – що дозволяє насолодитись процесом приготування їжі.

“Гастрономія “Коцький” у Хмельницькому – це новітнє обладнання для приготування пасти, равіолі, та морозива з натуральних інгредієнтів. Крафтова продукція закладу не лише унікальна, а й смачна, в чому переконалися учасники семінару. Співпраця ДНЗ Хмельницький центр ПТО сфери послуг» з роботодавцями є цікавою, продуктивною і  реалізується у різних напрямках, і, що важливо, для закладів професійно-технічної освіти, дає можливість отримати необхідні практичні навички як для майстрів виробничого навчання, так і здобувачів освіти.

" " " "