ЧЕСНИЙ, ПРИНЦИПОВИЙ, ІНТЕЛІГЕНТНИЙ. У АВІАКАТАСТРОФІ ЗАГИНУВ ДЕНИС МОНАСТИРСЬКИЙ

976

Колишній ректор Хмельницького університету управління і права Віталій Олуйко пригадує Дениса Монастирського ще студентом юридичного факультету.

Дмитро Виговський, –  викладач Хмельницького університету управління та права. Пригадує як з Денисом Монастирським навчалися разом в аспірантурі.

Каже, Денис Монастирський був надзвичайно цікавим своїм світоглядом і ставленням до життя. Пригадує,  він був неконфліктною людиною. І завжди намагався шукати консенсусу.

Після закінчення аспірантури Денис Монастирський викладає у Хмельницькому університеті управління та права. Активно займається громадською і політичною діяльністю.

У 2019 році обирається народним Депутатом України. Очолює комітет з питань правоохоронної діяльності.  У липні 2021 року Верховна Рада України призначила Дениса Монастирського на посаду Міністра внутрішніх справ України.

Денис Монастирський загинув у авіакатастрофі над Броварами. У гелікоптері На борту було дев’ять осіб, серед яких — високопосадовці Міністерства внутрішніх справ України. Всі вони загинули.

Денису Монастрирському було 42 роки. У нього залишилася дружина та двоє синів. Денис Монастрирський вірив у перемогу над російським ворогом і робив усе для її наближення.

Колектив Телеканалу тв7+ висловлює співчуття рідним і знайомим загиблих під час авіакатастрофи.

" " " "