СПОРТ ТА ВІДПОЧИНОК В ОДНОМУ МІСЦІ – ДВОДЕННИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ

82

80 активних та життєрадісних дітей зібрав турнір з мін-футболу «Кубок Поділля Мрій»  у таборі національно-патріотичного виховання «Еко Лайф Збруч». 8 команд із Лісовогринівецької, Розсошанської,Війтовецької, Волочиської, Наркевицької, Чорносотрівської та Гвардійської ТГ змагались за першість на футбольному полі табору. Враження тренерів та дітей – незабутні.

Діти чудово поєднали дух змагань та відпочинок, спілкування в дружньому колі та  суперницький поєдинок.

У молодшій віковій категорії перше місце здобула Волочиська громада. Боротьба за кубок у старшій була не з легких. Проте Наркевичі впевнено казали лідерські якості на полі. Результат не забарився.

Організатори, увесь тренерський склад та учасники за два дні встигли зарядититись позитивними емоціями аж до наступного літа.

Міні-турнір з футболу ще більше згуртував дітей та громади, а нагороди та кубки для команд додали азарту у спорті та сил у подальші перемоги. А ще наснаги на весь наступний навчальний рік.

Щасливе дитинство – це усмішки на обличчях дітей, радість від успіхів у спорті.  А табір патріотичного виховання – місце позитивних емоцій та вражень.

" " " "