СТАРТУВАЛА 10-ТА ЗМІНА

281

Однією дружною та міцною командою на 7 днів стали понад 70 дітей з Хмельницької, Лісовогринівецької, Розсошанської громад. Вони об’єднались у таборі національно-патріотичного виховання Еко Лайф Збруч в рамках проекту Поділля Мрій від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми Поруч». Разом діти не тільки весело проводять час, а навчаються корисним та цікавим речам.

Вода – те що найбільше притягує діток, тож за планом – щоденне купання у басейні та прогулянки річкою на катамаранах. Окрім цього щовечора для дітей планують влаштовувати  дискотеки, а увесь день дітей буде розважати цілий комплекс ігрових елементів.

Безкоштовний відпочинок в Україні можливий лише для дітей учасників бойових дій. Діти мобілізованих та зниклих безвісти воїнів такої можливості не мають. Та Поділля мрій став саме тим проектом, який опікується усіма дітками захисників без винятку.

Ось так, ще два роки тому закинута галявина на березі збруча стала тим місцем, де зараз діти відпочивають, набираються сил, відволікаються від страшного сьогодення та просто радіють життю. І саме заради цього був створений проект.

Після офіційного відкриття зміни на усіх очікувала смачна вечеря. Дітей у таборі харчують 5 разів на день.

Вже потім ситі та сповнені енергією діти вирушили на перегляд фільму та святкову дискотеку. А попереду у відпочивальників декілька днів релаксу та єднання із природою.

" " " "