СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ

281

Своєрідну асоціацію – ментора для бізнесу запустили у Хмельницькому. ЇЇ заснували місцеві власниці підприємств, виробництв.

Асоціація підприємців та виробників області «Бізнес люди» створена для напрацювання стратегії розвитку бізнесу в області та допомоги людям, які лишу починають свій шлях або ж зіштовхнулись із викликами сьогодення. Значну частину коштів у держбюджет приносять саме підприємці тож влада завжди відкрита та готова простягнути руку допомоги.

Своїм шляхом росту від 2-ох до 4 сотень працівників прийшов ділитись співвласник магазину одягу. Прагнути стати першим та навчатись бути кращим – один із секретів успіху на думку Сергія Параски.

Любов до своєї справи – ось ще один та чи не головний пункт на шляху до успіху, яким ділиться власник кондитерського дому. Пан Валентин каже, відточування навичок, напрацювання своїх технологій – це злети та падіння. Та любов вище за всі перешкоди.

Теперішні часи не найлегші для продовження та тим більше створення нового бізнесу. Та українські підприємці не зупиняються та знаходять нові сили для розвитку.

Не боятись попросити допомоги – цей пункт підприємці не вважають секретом та приводом для насмішок. Адже власна справа це неочікувані повороти та ситуації. Допомогти у вирішенні яких можуть ті, хто вже пройшов частину шляху. А також важливо об’єднуватись, адже простіше вирішити проблеми разом.

" " " "