СВЯТКОВА ПРЕМ’ЄРА

599

Комедійна, авантюрна та просто захоплююча. Саме так описує виставу «Сеньйор на мільйон» режисер постановник Євген Курман. 26 березня, напередодні міжнародного Дня театру відбудеться прем’єрний показ вистави.

Вистава «Сеньйор на мільйон» це бенефіс одного із провідних акторів сцени Старицького Миколи Валівоця. Артист вже понад 40 років грає для глядачів. За цей час став головним героєм у понад сотні виставах. А в 1982 році  вже був дійовою особою п’єси сеньйор на мільйон, та цього разу у пана Миколи головна роль.

Разом із паном Миколою у виставі грає його товариш, Степан Бортнічук. Артист має роль старенького дідуся. Розповідає, що ця роль для нього надзвичайно цікава, як і сама вистава.

Виступ актори готували два місяці. Тривалий час працювали над самим сценарієм, обговорювали кожну дрібницю, і все це аби здивувати глядача та подарувати неймовірні емоції від перегляду. Відвідавши виставу можна й взяти участь у конкурсі від театру імені Старицького та отримати символічний подарунок.

Тож артисти театру імені Старицького запрошують усіх бажаючих завітати на перегляд вистави 26 березня о 18 годині та насолодитися чарівною грою та захоплюючим сюжетом.

" " " "