СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ

310

Вдруге, у рамках проєкту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч», відбулося свято для дітей захисників і захисниць Хмельниччини. У театрі Старицького гамірно, весело і патріотично. Цього разу на свято завітали діти із Красилівської, Теофіпольської, Антонінської, Заслучненської, Щиборівської та Хмельницької громад.

Дитяча країна зі смаколиками, розвагами й дитячим сміхом. Взяти участь у вікторинах, посмакувати, сфотографуватися з псом Патроном чи Славком Хоробриком. Кожен міг обрати своє улюблене заняття.

У зоні аквагриму панують патріотичні кольори.

Активних запрошують у танок козаки. Разом з ними можна було вивчити рухи українського гопака.

Запальні танці від ансамблю “Козаки Поділля”. Дітей та батьків запрошують відчути драйв під запальну українську коломийку.

Після розваг запрошують на перегляд ї вистави від акторів театру ім.Старицького. Присутні вшановують полеглих під час російсько-української війни хвилиною мовчання. Закликають підтримувати захисниць і захисників  та пам’ятати їх подвиг. Далі діти та дорослі поринули у світ патріотичної казки про козаків. Де минувшина межує із сучасністю і добро, обов’язково перемагає зло.

По завершенні вистави кожен отримав маленький подарунок. Народний депутат України Сергій Лабазюк завітав на виставу зі своєю молодшою донькою. Єлизавета ділиться емоціями після вистави. Пригадує найемоційніші моменти.

Попри війну, дорослі не мають права стояти осторонь безтурботного дитинства, ділиться враженнями після вистави Сергій Лабазюк. Каже, сьогодні наша місія – дарувати посмішки дітям, майбутнє яких і захищають українські воїни.

" " " "