ТЕАТРАЛИ ДЛЯ МАЛЕЧІ

181

Здавалося б це кадри із аквапарку або пляжу, та зовсім ні. Тепер такі послуги, окрім перегляду вистав, для діточок пропонує Хмельницький обласний академічний театр ляльок. Батьки в захваті.

Розширити можливості у театрі вирішили на початку року. Місце є, ресурс теж, тож з першими промінчиками сонечка на задньому дворі з’явилася ігрова зона із батутами, а далі декілька басейнів.

Власними силами облаштували і водоспад. А додавати різноманітні локації вирішили аби зацікавити діточок на екскурсіях, яких, до слова, проводять чимало. Спочатку відвідувачам пропонують переглянути виставу, а вже потім заглянути за лаштунки.

У серпні театрали підготують для всіх бажаючих абсолютно нову виставу авторкою якої є харків’янка. Не за горами й різдвяно – новорічні дійства, до них підготовку розпочнуть вже восени.

Окрім цього лялькарі готуються і гастролей. В вересні поїдуть у Польщу та Німеччину, адже там чи не найбільше української малечі. Планів на наступний сезон чимало, впевнені – вдасться втілити усі.

" " " "