ТЕПЛО ДИТЯЧИХ СЕРДЕЦЬ

260

До благодійної акції «Тепло дитячих сердець українським військовим» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» долучилось близько півтора десятка громад області. Патріотичне виховання та залучення дітей до подібних акцій вчителі вважають невід’ємною частиною сьогодення.

Не тільки листами та малюнками долучаються освітяни до акції. Близько сотні метрів сіток вже передали для військових освітяни Купільського ліцею. Основи для сіток вчителі плетуть самі з капронових ниток, стрічки для самої сітки замовляють з Харкова.

Волонтерський осередок організували й у селі Порохня. Готують, печуть, складають, загалом беруться за все, аби тільки допомогти.

Цілий місяць акції Тепло дитячих сердець українським захисникам присвятили учні Чорноострівського ліцею.

Одним із головних досягнень вважають власне виготовлення енергетичних батончиків. Для їх приготування використовують лише натуральні продукти, які точно дають сили для боротьби.

Не тільки тата з війни чекає Олександра, а й маму. Її обоє батьків на фронті. Дівчинка не знає що чекає їх сім’ю далі, та світлі мрії про щасливе майбутнє вселяють надію у кожен день.

Не має в області такої громади, яка б не долучилась до великої справи. Наближують перемогу і у Гвардійському ліцеї. Ось так, щодня, хлопці та дівчата плетуть сітки.

Та це плетіння сіток вважають вже звичайною справою. А от з новинок – створення ковриків – карематів. Основу для них шиє місцева майстриня, просто у себе вдома, наповнення для карематів збирають звідусіль.

Батько Максима сьогодні у лавах захисників України. Хлопець сподівається, що його малюнок дійде саме до рідненького, на фронт, та принагідно передає вітання.

Окрім теплих шкарпеток, листів та малюнків, оберіг для захисника власними руками підготував Захар. Для нього використав мушлі, які збирав на березі  українського Чорного моря.

Тож для забезпечення захисників теплом як душевним так і фізичним працюють не тільки дорослі, а й діти. А усі зібрані подарунки незабаром вирушать у далеку дорогу до захисників просто на передову.

" " " "