ТЕРНИСТИЙ ШЛЯХ ЗДОБУТКІВ

416

Показник незламності та здорового духу. Незважаючи на війну українські спортсмени продовжують тішити своїми здобутками. За наполегливість, найкращих спортсменів та їх тренерів, відзначили стипендіями та преміями Хмельницького міського голови.

За руку у світ вільної боротьби привів батько. Так розповідає свою історію нині вже відомий спортсмен Назар Додь. За досягнення та наполегливість борець, як і 24 присутніх тут спортсмени, отримав стипендію міського голови.

Саме наполегливі діти дають стимул працювати тренерам. У цьому, на власному досвіді, переконалася заслужена тренерка України з веслування на байдарках Юлія Жиляєва. Каже, від часу повномасштабного вторгнення у дітей  не зменшилося бажання займатись веслуванням.

Стипендію Хмельницького міського голови спортсмени та тренери отримують вже декілька років. Спершу грошова допомога була зовсім незначна, а стипендіатів  було всього 10.

Окрему стипендію отримали спортсмени, котрі мають шанси на виступ на Олімпійських іграх. Таких у місті 6. Навіть попри війну наші спортсмени продовжують показувати гарні результати як на українській, так і на світовій арені,що в чергове  підтверджує  незламність українського духу.

" " " "