ТРАДИЦІЙНИЙ ВЕЛИКОДНІЙ ПРОЄКТ ВІД АГРАРІЇВ ГК ЕНСЕЛКО

291

Аромат свіжоспеченої паски та святковий настрій відчувається на виробничих потужностях “Хмельницькхліба”. На замовлення Групи Компаній Енселко майстри підприємства випекли близько 55 000 одиниць великодньої випічки. Паски випікають за традиційним рецептом, перевіреним роками. Всі інгредієнти натуральні: борошно, олія, яйця та родзинки.

Великодній проєкт є традиційним для Групи Компаній Енселко і проводиться вже понад десять років. У такий спосіб компанія висловлює подяку своїм пайовикам за довіру. Свіжоспечений великодній хліб розвозять у майже 100 населених пунктів Хмельницької області. Дорога до села Олексіївка пролягає повз історичне місце Пильовецької битви. Внизу видніється річка Іква, а за нею – поля, що обробляють аграрії ГК Енселко.

Понад 900 пайовиків ГК Енселко у селах Олексіївка, Пилява та Миколаївка отримали освячену паску.

Частину святкової здоби місцеві жителі вирішили передати українським захисникам на передову.

Паску на фронт доставить отець Микола, священик і волонтер Старосинявської громади. Священик розповів про ініціативу жителів села Олексіївка встановити пам’ятну стеллу загиблим воїнам-односельцям, яку вірить, вдасться реалізувати за підтримки Енселко.

Допомога громадам, в яких працює ГК Енселко, є частиною соціальної політики, яку  провадить  компанія. Сьогодні, серед пріоритетів, це звичайно підтримка обороноздатності країни. Проте, в умовах війни  аграрії продовжують підтримувати  благоустрій та  інфраструктуру населених пунктів. Зокрема, це навчальні, медичні заклади тощо. Соціальні проєкти готують місцеві громади, а компанія підтримує їх коштами та ресурсами.

Мешканці села Яромирка, що на Чемеровеччині задоволені співпрацею з аграріями Енселко. Кажуть, що це компанія, яскравий приклад соціально відповідального бізнесу та аартнерства. А подарунки до свят стали традиційними та очікуваними для всіх пайовиків.

Дбайливе відношення до землі та підтримка людей – є важливими для Групи Компаній Енселко, – розповів керівник відділу соціальної політики Віктор Трачук.

Так, від початку повномасштабного вторгнення на підтримку Збройних сил України Група Компаній Енселко спрямувала понад 130 млн грн. Понад 50 млн грн направлено на реалізацію соціальних ініціатив – енергоефективності у навчальних закладах, медичних та культурних установах, придбання генераторів, облаштування бомбосховищ.

Аграрії Групи Компаній Енселко у Хмельницькій та Тернопільській областях обробляють понад 130 тис. гектарів землі. Переважно вирощують зернові та олійні культури  – пшениця, ріпак, кукурудза, соняшник.

У цей не простий період  Група Компаній Енселко залишається лідером агропромислового комплексу західного регіону країни. Тут розвивають потенціал землі, дбають про своїх людей, сплачують податки та щодня інвестують в Перемогу!

" " " "