У центрі Хмельницького дещо змінять рух транспорту

З метою покращення організації умов та безпеки дорожнього руху у центральній частині обласного центру змінять рух транаспорту

602

Ці зміни уже погоджено з управлінням патрульної поліції, повідомляють у департаменті інфраструктури міста.

Зокрема, відкриють двосторонній рух транспортних засобів на вулиці Пушкіна, від вулиці Героїів Майдану до Грушевського.

На вулиці Толстого збільшать смуги руху транспортних засобів ( від 3 до 4 смуг) від вулиці Грушевського до в’їзду в військову частину.

Також буде  надано дозвіл виконання повороту ліворуч для транспортних засобів з 2-х смуг руху на шляхопроводі з вулиці Грушевського на вулицю Толстого (в бік мікрорайону Дубове)

Змінять режим світлофорного регулювання на перехрестях вулиці Грушевського з вулиць Толстого та Пушкіна.

Все це допоможе провести перерозподіл потоків транспорту та частково рзвантажити ряд вулиць꞉ Героїв Майдану, Свободи, Європейська та Грушевського. Крім того, завдяки новій організації руху транспорту вдасться покращити транспортне сполучення між центральною частиною міста та мікрорайоном Дубове.

Уже зараз комунальники у місті встановлюють  відповідні дорожні знаки, наносять дорожню розмітку, монтують додаткові світлофори та змінюють режими регулювання. Також вони просять усіх громадян бути особливо уважними під час руху у центрі міста та поставитися із розумінням до ситуації, що склалася.

" " " "