У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ДЛЯ МАЛЕЧІ ВЛАШТУВАЛИ СВЯТКУВАННЯ

244

Щороку, у перший день літа світ відзначає день захисту дітей. Цьогоріч в Україні його проводять під час війни. Аби відволікти маленьких українців від похмурих думок, дорослі влаштували для них святкування. Організували захід представники благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми ПОРУЧ”.

На території хмельницького Дендропарку для діток облаштували імпровізований танцмайданчик, фотозону, майстерки з плетіння, а також пригощали морозивом. Малеча займала чергу до усіх атракцій.

Поруч від сцени ярмаркують місцеві майстри. На столах безліч смаколиків і витворів ручної роботи. Пані Ганна зазначає, виручені кошти підуть на продукти для свіжої випічки. Створені власноруч солодощі передають захисникам на передову, а також пригощають ними біженців.

Цьогоріч день захисту дітей проходить із нотками суму. Через військові дії рф на території нашої держави постраждало майже 700 дітей. І на жаль, ця цифра росте від злочинів окупантів. Проте, усі українці вірять, що наступного року цей день зустрічатимуть під мирним небом.

" " " "