У Хмельницькому преміювали активну молодь

В рамках відзначення Міжнародного Дня молоді 12 активних, цілеспрямованих, розумних та енергійних юнаків та дівчат за досягнення у різних сферах суспільного життя були нагороджені преміями міського голови

432

Премію «За вагомі досягнення молоді у розбудові Хмельницької міської територіальної громади в різних сферах суспільного життя» вручали вперше у 2021 році. Її розмір становив 5000 гривень, повідомляють у міській раді.

Лауреатів визначали у різних сферах.Так, за внесок у культурно−мистецьку діяльність нагороджено Голюк Марію, Клопотовську Вікторію, Міщука Дмитра, Наумову Інну, за внесок у національно−патріотичне виховання, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цінності України відзначено Анікіна Володимира. Премію за  активну роботу у напрямку реалізації молодіжної політики отримали Кіт Дмитро, Мороз Ольга, Поліщук Ольга, Сурник Марія. За популяризацію здорового способу життя та спортивної діяльності нагородили Бородій Оксану та Михальського Романа, а за наукові досягнення відзначили Ковтуна Олександра.

У міській раді зазначають, що така відзнака, відтепер, стане традиційною. Крім того, кількість стипендіантів та розмір премії щороку зростатимуть, адже активних людей, які є рушійною силою міста, варто підтримувати.

" " " "