У Хмельницькому проведуть «Школу молодого підприємця»

Молодих підприємців Хмельницького запрошують до участі у новому проекті, який має на меті сформувати уміння та навички, що необхідні для створення та успішного ведення власної справи

368

Участь у проекті можуть взяти громадяни України, віком від 18 до 40 років, які розпочали займатися підприємницькою діяльністю  не менш ніж рік тому. Їх навчатимуть як втілювати у життя найсміливіші бізнес-ініціативи та працювати у нових умовах, зумовлених коронавірусною ситуацією. Навчання відбуватимется протягом 5 днів. Учасники проекту візьмуть участь у конкурсі перспективних ідей бізнес-ініціатив та боротимуться за грант від Хмельницької міської ради, який вони зможуть використати на  реалізацію своїх проектів.

Організатори заходу ГО «ІТ-кластер Хмельницького»  та Хмельницька міська рада впровадили цю ініціативу, в рамках  проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», який фінансують Європейський Союз та уряд Німеччини. Провести «Школу молодого підприємця» планують 27-31 липня 2021 року. До 15 липня 2021 року реєструватимуть охочих взяти участь у проекті. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Отож, у цілеспрямованих, активних молодих підприємців Хмельниччини є чудова можливість отримати нові знання та сформувати нові уміння, необхідні для успішного ведення власної справи.

" " " "