У Хмельницькому відкрили центр правильної поведінки з відходами

368

Метою проєкту  є навчити дітей та дорослих генерувати якнайменше відходів та вміти правильно з ними поводитися. Проєкт реалізовано за кошти міського та обласного бюджету. Отож, навчатися у «Гуфі−центрі» зможуть, як діти так і дорослі з усієї області. Такий навчальний центр немає аналогів в Україні, повідомив на власній сторінці у соцмережі “Фейсбук” заступник міського голови Микола Ваврищук.

« Гуфі−центр»− це чудовий інтерактивний проєкт, який буде цікавим як дітям , так і дорослим. Тут  у пꞌяти інтерактивних залах розміщені експонати, макети, ігри, навчальні програми, які спеціально розроблені та виготовлені для цього проєкту. Через усі інтерактивні зали відвідувачів веде пес Гуфі та гіди навчального центру, повідомляють у Хмельницькій міській раді.

У першому залі охочі зможуть побачити фільм про історію сміття, далі вони відвідають кімнату сміттєвого жаху. Крім того, відвідувачів з радістю зустрінуть у найбільшому експозиційному залі, де навчатимуть розумному поводженню з відходами.  Також усі охочі зможуть побачити і компостувальню, і зал сміттєпереробного комплексу.

До Центру зможуть потрапити, як організовані групи, так і окремі відвідувачі. Вхід у навчальний центр вільний. Групам осіб потрібно попередньо реєструватися або за телефоном, або через соцмережі.

" " " "