У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДКРИЛИ «СТАБ ++»

65

Центр психологічної підтримки «СТАБ ++» створили у співпраці громадських організацій «Подільська Січ» та «Легіон нескорених». Осередок працюватиме за двома проєктами – «Шлях відновлення» та «Живи далі».

У рамках проєкту «Живи далі» надаватимуть психологічну допомогу родинам, які втратили рідних на війні. Мова йде про відновлення психологічного стану та стабілізацію психічного здоров’я сімей. У керівниці проєкту Христини Рожик, минулого року на війні загинув чоловік, вона переконує – ніхто не зрозуміє рідню загиблого, як той, хто також втратив близьку людину.

На відкриття центру прийшли представники влади та духовенства. Кажуть, відкриття такого простору стало відповіддю на виклики, що зумовили непоправні втрати українських захисників, які поклали своє життя на захист нашої держави.

Заняття передбачають надання психологічної допомоги воїнам,ветеранам бойових дій та їх родинам, а також психологічне відновлення для дружин військових та ветеранів.

До відкриття центру долучився благодійний фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч». Представники якого запевняють, що співпраця тільки посилюватиметься.

Центр психологічної підтримки «СТАБ++» знаходиться за адресою Проскурівського підпілля 117.

" " " "