У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ З ПЕРШОГО БЕРЕЗНЯ ПРАЦЮЮТЬ НОВІ ВАЛІДАТОРИ У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ

213

З першого березня луцький оператор Сіті Кард Систем розпочинає роботу у транспортній системі міста. Розпочали зміни із тролейбусів – у них встановили камери відеоспостереження, бортовий комп’ютер та валідатори. Вони приймають різні види оплати – для зручності пасажирів.

А так нова системам працює – один валідатор буде діяти для різних видів карток. Розрахуватись можливо буде і телефоном, раніше такої функції не було. На екрані буде видно залишок коштів у разі сплати транспортною карткою.

Нова система, яка  відтепер запроваджена у комунальному транспорті. Набагато складніша ніж попередня. Саме тому вона поки працює у тестовому режимі. Завдяки мобільному додатку, який можна встановити на телефон, можна відслідковувати рух транспорту та його вид.

З часом готівка має зникнути з громадського транспорту. Поки на місяць у тролейбусі залишають можливість оплати проїзд гривнею у водія та оплату за допомогою QR-коду Приватбанку.

Розташований офіс нового оператора електронного квитка у центрі міста на майдані Незалежності. Саме тут можна отримати консультації та придбати транспортну картку.

" " " "