У ТАБІР ЕCО LIFE ЗБРУЧ ЗАЇХАЛА НОВА ЗМІНА. ПЕРШІ ЕМОЦІЇ ДІТЕЙ

216

Понад сотня дітей із різних куточків Хмельниччини та України зараз відпочиває у національно-патріотичному таборі Еко Лайф Збруч. Це вже дванадцята зміна дітей. Цього разу дозвілля там проводять в тому числі і діти захисників.

Урочисто та емоційно молоді жителі таборового містечка Еколайф Збруч знайомляться між собою. Більше ніж сотня дітей тут поєднує дозвілля та патріотичне виховання.

Чи не найулюбленішим місцем для дітей під час великої спеки став басейн. Водні розваги і розслабляють, і бадьорять одночасно.

Активний відпочинок на воді – це не лише басейн. На річці можна покататись на катамаранах та каяках. За розвагами стежать вихователі, аби дозвілля проходило безпечно та корисно.

Цьогоріч серед інших дітей, в таборі відпочивають і діти захисників, а саме бійців Третьої окремої залізної бригади. Напереродні Дня Незалежності діти бійців бажають Україні перемоги, а батькам – повернення додому.

Діти змалечку знають ціну свободи. Акцент у таборі роблять на патріотичне виховання.

Еко лайф Збруч – це місце розваг та сили. Тут роблять обереги та плетуть сітки для військових. А ще – знаходять нові таланти.

На тиждень табір стає місцем сили та нових вражень. А згодом запам’ятається новими емоціями. Бо тут відпочивають маленькі українці, котрі понад усе люблять свою країну.

" " " "