Вагітним жінкам, матерям-одиначкам та дітям допомагають благодійники. Благодійний фонд «Карітас» започаткував проект «Долоні».

1343

Допомога вагітним жінкам, матерям-одиначкам, молодим матусям та їхнім дітям – основна мета нового проекту благодійного фонду «Карітас» – «Долоні». Спрямований він на матусь та дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Підтримка психологічна, моральна і навіть фінансова – все це так необхідно на початку нового етапу життя.

Чимало жінок, матерів та дітей потрапляють у складні життєві обставини. Проект «Долоні» під патронатом благодійного фонду «Карітас» допомагають таким сім’ям, аби вони відчували підтримку та впевненість у перших кроках до стабільності та кращого, повноцінного життя.

Проект «Долоні» діє близько 3-х місяців. Та за цей час благодійники встигли допомогти не одній матусі.

Крім того, запровадили тут і клуб для мам «Щаслива дитина».

В клубі для мам «Щаслива дитина» щоразу обговорюють нову тему: як хвалити дітей? Як спілкуватись з дитиною? Як привити корисні звички? Окрім цього благодійники проводять лекції в університетах та майбутніх матусь у пологових будинках, спілкуються із майбутніми батьками. Та все ж найбільше потребують ті, у кого складнощі тут і зараз. Тому благодійники закликають усіх, хто хоче допомогти – долучитись до доброї справи.

 Гуманітарний склад працює постійно. Якщо ви захочете допомогти або самі потребуєте допомоги – звертайтесь.

" " " "