Венеція по−хмельницьки꞉ наслідки зливи в обласному центрі

Погода все ж таки вирішила добряче попсувати нерви та випробувати на міцність, як і звичайних пересічних жителів обласного центру, так працівників спецслжб міста та органів влади

696

Не встигло місто оговтатися від одного дощу, як на нього обрушилася нова злива, яка хоч і мала кілька «серій» та все ж  була  менш інтенсивною. Не обійшлося без вітру та граду.

Традиційно, вулиці міста перетворилися на бурхливі потоки води , якими пересувався транспорт. Негода знеструмила кілька мікрорайонів міста , про що повідомляли хмельничани у соцмережах, проводячи своєрідну перекличку. Зокрема, електроенергії не було у районі Дубово, районі частини МНС у Південно−Західному райні, на вулиці Трудовій. На  вулиці Тернопільській на електричні проводи впала величезна ялина, що власне призвело до знеструмлення будинків, які розташовані на цій вулиці.

Дерева також попадали і в інших районах міста, додавши роботи спецслужбам. Зокрема, одне з них зламала негода на проспекті Миру.

Крім того, традиційно після дощу Хмельницький перетворився на  маленьку Венецію. Традиційно найбільше постраждала Зарічанська.

Також плавала вулиця Чорновола, де розлилося чимале море

Водопровідна  вулиця, як жартували у соцмережах хмельничани, також цілком виправдала свою назву

Знову ж таки  затопило Речовий ринок.

У центрі міста та ще у декількох районах негода позривала каналізаційні люки. Тому вода била з−під землі, утворюючи своєрідні фонтани.

У мікрорайоні Озерна озера, які утворилися у місті, перешкоджали нормальному руху транспорту, а також посадці та висадці пасажирів.

Через негоду у місті перестали працювати  світлофори на перехресті вулиць Подільської та Соборної.

У деяких мікрорайонах міста випав град, розміром з невеликий горіх. Зокрема, таким він випав у мікрорайоні Ружична

Також злива пошкодила дорожнє покриття на вулиці Зарічанській.

Злива схоже знову завдала клопоту водіям. У соцмережах, починають зꞌявлятися оголошення про втрачені номерні знаки.

Дощ минув. Хмельницький оговтується від наслідків зливи та повертатиметься до звичного ритму життя.

 

" " " "