ВІД ІДЕЇ ДО ГРАНТУ

232

Отримати безповоротні грантові кошти на розвиток бізнесу можна і під час війни. У цьому переконалися учасники заходу у Хмельницькому. Альона Чехонадська представниця релокованого підприємства із Харкова, що спеціалізується на виробництві металевих конструкцій. Мають досвід, як отримати грантові гроші на розвиток бізнесу.

Допомагають писати гранти у комунальному підприємстві «Агенція розвитку Хмельницького». Очільник, Олег Черненко переконаний, – писати гранти – просто. Багато прикладів, коли підприємці чи підприємства отримували грантові гроші від міжнародних організацій. Лайфхаками поділився під час зустрічі.

Хмельницький обласний центр зайнятості пропонує декілька програм підтримки для бізнесу. Зокрема – це проєкт «Є-робота:власна справа», що передбачає мікрогранти на власну справу. Та багато інших, про яких можна дізнатися у нещодавно відкритих офісах «Зроблено в Україні».

Хмельницька міська територіальна громада зацікавлена, щоб бізнес розвивався. Адже це робочі місця, сплата податків, підтримка ЗСУ. Підприємці та підприємства, які зареєстровані в громаді можуть скористатися програмами підтримки.

Це третій інформаційно-навчальний інтенсив для бізнесу Хмельницької громади за останні місяці. Участь у ньому взяли понад 50 учасників.

" " " "