ВІДКЛЮЧЕННЯ БОРЖНИКІВ

126

Зі злісними боржниками борються працівники Хмельницькводоканалу. В групі ризику квартира за адресою Свободи 4а, сума боргу понад 15 тисяч гривень. Перед відключенням працівники повторно намагаються поговорити із мешканцями.

Впродовж 6-ти місяців абонент не відреагував на жодне попередження про наявний борг, тож Хмельницькодоканал вимушено припинив подачу води. Та цей боржник не єдиний. Загальна сума яку заборгували мешканці будинку за адресою Свободи 4а складає 192 тисячі.

Про відключення від комунікацій абонента повідомили у письмовому вигляді. Зазвичай після таких дій мешканці сплачують борг, тож від’єднання водоканал вважає дієвими.

Понад 70 мільйонів гривень заборгували хмельничани перед Хмельницькводоканалом. З них 23 – за час повномасштабного вторгнення. Та для того щоб відновити подачу води, користувачам потрібно буде сплатити не тільки борг, а й підключення.

Перш ніж повністю перекрити воду для абонента Хмельницькводоканал попереджає про можливі відключення в разі несплати, аби користувач орієнтувався. Ба більше, підприємство пропонує боржникам вигідну угоду, за якою можна поділити заборговану суму на декілька платежів.

З кінця березня Хмельницькводоканал від’єднав понад 70 боржників. 90% з них вже сплатили борг, тож тепер їм знову доступні блага цивілізації. Підприємство закликає хмельничан вчасно розраховуватись за використану воду та не накопичувати борги, аби не потрапити у чергу на відключення.

" " " "