ВІДНОВЛЕНИЙ МІСТ

434

Дорога Р 02 Іванків Чорнобиль у напрямку Києва. Переправу через річку Таль дорожники компанії URD відновили за півроку. Міст був зруйнований російськими найманцями, коли ті відступали з Київщини. Загарбники підірвали конструкції та заклали вибухівку навколо. Тимчасово тут була облаштована штучна переправа, проте восени до відновлення мосту взялись дорожники. Через можливість просідання піщаного грунту берегів річки спеціалісти компанії URD робили геодезичні дослідження. Міст фактично будували з нуля за передовими технологіями, розповідає виконроб.

Катки, екскаватори та інша дорожна техніка тут працювали усю зиму. Два шари асфальтобетону, зміцнений верхній шар, якісна система водовідведення – підрядник дає гарантію на цей міст на 10 років.

Вартість проекту 38 мільйонів гривень. Разом з під’їздами міст має протяжність майже 49 метрів. Зробили усе в компанії в найкоротші терміни.

За будівництвом споруди спостерігали незалежні спеціалісти технагляду. Кажуть, зауважень до підрядника нема.

Всього через військові дії агресора на Київщині було зруйновано 37 мостів. Частину з них вдалося відновити, цей міст має стратегічне значення для області.

Тепер мостом у Вишгородському районі на дорозі Р 02  Київ Іванків Овруч рухається увесь автотранспорт. Про вибух попередньої конструкції нагадують лише дерева обабіч річки.

" " " "