ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ

22

40 кращих спортсменів та тренерів відзначили за високі здобутки на чемпіонатах. Приурочили це – до дня фізичної культури та олімпійському тижню.

Свою історію світового чемпіонства розповідає Даніель Тимчук. Кікбоксинг для нього це вже не хобі, це емоції, адреналін, та спосіб показати самому собі на, що здатен.

За гарні результати спортсменів та їх тренерів благодійний фонд «Серце української нації» відзначив грошовими заохоченнями. Постійну підтримку спортивній молоді та спортивному руху пообіцяв президент благодійного фонду Костянтин Гавриленко.

Серйозний та подекуди жорсткий спорт опановують не лише хлопці. 6 років професійно займається дзюдо та самбо Єва. Дівчина каже, щоб здобувати гарні результати потрібно працювати над помилками, та ніколи не опускати руки.

Велику справу робить кожен спортсмен. Адже показуючи гідні результати хлопці та дівчата прославляють рідну землю на всеукраїнські на міжнародній аренах.

Бажання до занять це – основа успішності спортсмена. А представляючи Україну або Хмельниччину у спортсменів таким чином проявляється патріотизм. Та ці два фактори  залежать як від дитини, так і від батьків, школи та тренерів. Тож посильно працювати повинні усі, каже заслужений тренер Анатолій Лабатюк.

Окрім грошових заохочень благодійний фонд серце української нації передав мікроавтобус спортивному клубу Легіон, аби борці комфортно пересувались на тренування та змагання.

" " " "