ВІДЗНАЧИТИ АНГЕЛІВ В БІЛИХ ХАЛАТАХ

521

За тисячі врятованих життів. З 2009 року невтомну працю українських лікарів відзначують найвищою відзнакою – Святого Пантелеймона. Вперше захід вручення відбувся у Хмельницькому.

Українські медики у посиленому режимі працюють з військовими і на фронті і у тилу. З гарячих точок на відносно мирну Хмельниччину прибувають захисники з різними пораненнями. І найголовніше завдання лікарів – врятувати, навіть якщо ситуація критична.

Церемонію відзначення медиків орденом святого Пантелеймона в народі називають Медичним Оскаром. Адже лише справжні професіонали свої справи здатні отримати її. І сьогодні вкрай важливо відзначити лікарів, які докладають максимум зусиль аби допомогти нашим воїнам

Новий пацієнт це маленька надсічка на великому та чуйному серці лікарів. Медик це не тільки лікування, а й підтримка та віра у швидке одужання.

Попри важкі часи українська медицина продовжує змінюватись. Нові принципи лікування, сучасне обладнання та люди, які покликані рятувати роблять неймовірні речі.

Окрім відзнак святого Пантелеймона, медики отримали подяки та грошові винагороди від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч».

Щоденно медики рятують тисячі людських життів даючи шанс на повноцінне життя. Робота ангелів у білих халатах – неоціненна.

" " " "