ВІДЗНАКИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

158

В обласній раді відзначили тих, хто з перших днів війни добровільно пішов захищати батьківщину. Це і лікарі, і солдати, і керівники підрозділів. Кожен покинувши тил та сім’ю шукав місце, аби бути максимально корисним у протистоянні з ворогом. Нагорода – це лише скромна подяка за те що роблять ці мужні захисники.

Військовослужбовець з позивним Глухар має великий бойовий досвід. Тому з 2014 році одним з перших пішов добровольцем в АТО. А до повномасштабної війни керував транспортним підприємством. 24 лютого віддав автобуси на потреби армії і пішов воювати.

І таких історій, де люди намагались по кілька разів записатись в армію безліч. Адже усе відбувалось спонтанно, тож доводилось понад добу чергувати біля військоматів. Нині багатьох із добровольців вже нема серед живих. В обласній раді вшанували полеглих захисників та вручили грамоти та нагрудні знаки мужнім воїнам, за плечима яких не одна битва.

Початок великої війни показав, наскільки самовідданим є український народ. Кожен намагався принести користь у війську та в тилу. Боротьба не припиняється, і ми ні на мить не сумніваємось у своїй перемозі, наголосила Віолета Лабазюк.

До дня українського добровольця в стінах обласної ради відзначили 26 захисників.

" " " "