VITAGRO CUP 2023

246

Другий корпоративний турнір. У Волочиську завершився другий футбольний турнір серед працівників Групи компаній VITAGRO. За право називатись кращою командою компанії змагались 6 команд.

Традицію проведення корпоративних турнірів започаткували у 2022 році. Провівши його організатори побачили- спорт дійсно об’єднав працівників різних гілок, тож без вагань організували спортивне дербі й у 2023-му.

Більшість команд вже напрацювали свої техніки та знають слабкі місця конкурентів. Посівши третє місце у турнірі минулого року, команда VITAGRO PARTNER цьогоріч поставила для себе вищий щабель – однозначна перемога.

Та перемогу у матчі можна здобути лише граючи командою. Це головний секрет успіху, переконують футболісти. Тож граючи працівники навчаються злагодженій командній роботі, яка обов’язково принесе результат.

Новачками у футбольному корпоративному турнірі виступила команда під назвою Свинарство. Гравці кажуть, рішення про участь у турнірі прийняли в останні дні реєстрації, та жодного разу не пошкодували.

Командна робота, тренування, бажання бути першими роблять свою справу. Та найголовнішим для спортсменів залишається підтримка. Ще жодного футбольного матчу не пропустила дружина голкіпера з команди VITAGRO Top Team.

Вже другий рік поспіль нічию у спільних матчах здобувають команди Vitagro Top Team та URD. Гра була важкою, та це стимул працювати на кращий результат – каже гравець команди Vitagro Top Team.

В напрузі та боротьбі за першість команди провели два дні. В трійку лідерів вийшли команди VITAGRO PARTNER, GLS та П’ятірка. За результатами усіх матчів 21 гол, а отже і довгоочікувану перемогу у корпоративному турнірі здобула команда VITAGRO PARTNER.

Всі учасники турніру гідно представили себе та показали що таке справжня команда гра. Емоції, які отримали під час гри незабутні, тож організатори впевнені – гарна традиція корпоративних футбольних турнірів буде продовжуватись.

" " " "