ВЛУЧИТИ В ЯБЛУЧКО

212

Здобути навики та стати влучним стрільцем стало можливо в одному із тирів Хмельницького. Облаштоване приміщення, відкрили напередодні, в обласному центрі, куди запросили бажаючих на перший майстер-клас по стрільбі з пневматичної зброї.

Майстер-клас починається із теорії, інструктор розповідає як підготувати знаряддя та з яких положень вести вогонь. В арсеналі – пневматична гвинтівка та пістолет. Далі, на практиці кожному відводиться по 3 постріли. Після спроби підраховують загальну кількість балів.

Керівник гуртка каже, на відміну від застарілої радянської зброї, сучасна в рази точніша, краща і навчитись стріляти легше. Та передусім майбутній стрілець повинен мати витримку та не наражати на небезпеку і себе і оточуючих.

Щоб бажаючі мали змогу тренуватись на стрільбищі, довелось зробити всередині капітальний ремонт. Також закупили нові мішені, пістолет та гвинтівку.

Тут проводитимуть групові та індивідуальні заняття. А ще, крім дітей, таким видом дозвілля цікавляться й дорослі.

А, наступного тижня відкриють музей-криївку. Аби урізноманітнити екскурсії, відвідувачам “криївки” пропонуватимуть уроки зі стрільби. Завітати до музею чи тиру бажаючі можуть заздалегідь записавшись за контактним телефоном центру.

" " " "