ВОЛОЧИСЬКІ ДІТИ – ДІТЯМ ХЕРСОНЩИНИ. ЧАСТИНКА ТЕПЛА І ДОБРОТИ ЇДЕ НА ПІВДЕНЬ

400

Малюнки, фарби, іграшки, смачні частування – це не повний перелік того, що є у цих яскравих коробочках. Понад три тижні діти Волочиської громади збирали усе необхідне, аби підтримати дітей Херсонщини. Усе це в рамках акції «Діти-дітям»  благодійної ініціативи «Тепло дитячих сердець».

Вміст коробок діти акуратно запаковують- їх очікує далека дорога. А ще школярі вклали туди спеціальну листівку із QR-кодом, аби  отримати згодом зворотній зв’язок. Допомагали і батьки, і педагоги.

Акція не лише згуртувала школярів громади, яка започаткувала цю акцію  –  а й залучила до доброї справи усіх охочих. Нині Херсон перебуває під постійними обстрілами, і такі пакунки стануть у нагоді малечі, чиє дитинство пронизане страхом, болем та відчаєм.

Звісно, доставити символічні посилки напередодні свят – відповідальна місія. Проте у фонді «Ми поруч» переконані – символічний вантаж, запакований дитячими руками доїде вчасно.

БФ сім’ї Лабазюк «Ми поруч» ініціює проєкти, які націлені на підтримку родин військовослужбовців, захисників, що зараз на передовій та підростаючого покоління.

Напередодні різдвяно-новорічних свят хочеться вірити в дива. Та самим бути причетним до маленької доброї справи. Адже підтримка, любов та добро – це те, чого сьогодні кожен українець.

Усі пакунки, зібрані в рамках акції «Діти-дітям» та доповнені солодкими подарунками від фонду довезуть у Херсонський відділ освіти. А там їх передадуть у школи, які з великими труднощами проводять навчальний процес. Окрім того, представники благодійного фонду доставлять гуманітарну допомогу нашим захисникам. Вантаж із необхідними речами готували напередодні.

В переддень різдвяних свят поїде на Херсонський напрямок і Вифлеємський вогонь. Він має захистити захсиників від ворожих атак.

Так, із дитячими пакунками та необхідним спорядженням представники благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» вчергове відправляються на схід.

" " " "