ВОЛОЧИСЬКІЙ БАГАТОПРОФІЛЬНІЙ ЛІКАРНІ 90 РОКІВ

258

Сучасні відділення, нова техніка, фаховий персонал та висококваліфіковані лікарі. Це все про Волочиську багатопрофільну лікарню, яка напередодні відзначила свій 90-річний ювілей. Вже понад сорок років у Волочиській лікарні працює Петро Брунарський-завідувач хірургічним відділенням. За рік у закладі виконується близько двох тисяч оперативних втручань.

Кожного року заклад оновлює медичне обладнання, проводить ремонти відділень та окремих палат. Вже близько десятка років Волочиську багатопрофільну лікарню підтримує благодійний фонд народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Завдяки надходженням меценатів благодійних фондів та державного фінансування Волочиська багатопрофільна лікарня може розвиватися. Вона одна із перших з року в рік впроваджує нові методи лікування різних патологій,каже головний лікар, Віктор Чубар.

Велику роль у забезпеченні всім необхідним відіграє обласний бюджет. Так заклад отримав кисневу станцію, яка є автономною також оновлень зазнало дитяче відділення у вигляді його утеплення, тощо.

Дев’яносто років – це поважний вік для людини, проте для закладу, який кожного дня рятує життя-це тільки набутий  великий досвід, який потрібно тільки примножувати, після нашої перемоги.

" " " "