ВОЛОНТЕРИ – КАМ’ЯНЧАНАМ, КАМ’ЯНЧАНИ – ЗСУ

346

Волонтерський Різдвяний ярмарок відкрився у Кам’янці-Подільському. Містян та гостей міста запрошують посмакувати волонтерською кухнею, придбати ялинку, відвідати майстер-класи. Триватиме ярмарок щодня до 7 січня. Вторговані кошти спрямують на допомогу армії.

Ялинка пам’яті як знак пошани загиблим кам’янчанам. Студентка Ірина виводить пензлем прізвище знайомого, що віддав життя за Україну.

Встановлять ялинку пам’яті у Волонтерському колодязі біля Ратуші. Туди ж можна принести подарунки для дітей із прифронтових областей,-480 кадр канцелярію, солодощі, іграшки. Для військових теплі шкарпетки, термобілизну, чай, каву, продукти з тривалим терміном зберігання, дитячі малюнки. Також містян та гостей Кам’янця-Подільського запрошують на Волонтерський благодійний різдвяний ярмарок.

На площі біля Ратуші працює Волонтерський ялинковий базар.

На різдвяному ярмарку можна придбати сувеніри відвідати майстер-класи, взяти участь у благодійній безпрограшній лотереї.

Ярмарок діятиме до 7 січня. «Навіть придбане вами на ярмарку  горнятко кави, допоможе наблизити Перемогу», – наголошують організатори.

" " " "