ВОНИ ВІДСТОЮЮТЬ КОНСТИТУЦІЮ

30

Донецька, Харківська, Миколаївська, а вже потім Херсонська. У цих областях рятувала життя, та фактично діставала із того світу українських воїнів бойова медикиня Валентина Брояк.

Побратими бойової медикині залишились у Херсоні, вона ж повернулася до роботи у екстренній медичній службі. Щоденна боротьба за право жити повноцінним життям триває вже 10 років, в той час, як світ давав Україні менше тижня.

Більшість із присутніх тут мріяли бути військовими. Хтось втілив цю мрію давно, а когось, як би це дивно не звучало, до подвигів наштовхнуло саме повномасштабне вторгнення.

28 червня 1996, затверджуючи Конституцію України, держава закарбувала права і свободи людини, територіальну цілісність, недоторканість та сувернітет нашої держави як основоположні норми. Та коли через десятки років, на ці головні пункти посягнув агресор- українці без роздумів встали на її захист.

18 років непохитної служби цього року відзначає Олег Лозовський. Лейтенант поліції каже, війна додала роботи у кожну сферу, та це не привід складати руки, а привід боротися, працювати, та служити українському народові, що він і планує робити надалі.

" " " "