ВОСЬМИКЛАСНИК ДОПОМАГАЄ ЗСУ

1288

До війни Сашко мріяв про квадрокоптер, щоб знімати мальовничі краєвиди Хмельниччини. За два роки, назбирав 25 тисяч гривень. Але, коли розпочалася війна – віддав їх для армії.

Ще 45 тисяч доклали батьки. Так вдалося придбати квадрокоптер для морських піхотинців. Волонтери із об’єднання «Захист» передали його на передову. Сашко, зізнається – не знав як на його ініціативу відреагують батьки.

Після того, як батьки підтримали Сашка, – з’явилася інша ідея для допомоги ЗСУ – реалізовувати патріотичні календарі. З розробкою дизайну допомогли у комп’ютерній академії, де навчається Олександр. Одне із поліграфічних підприємств Хмельницького  безплатно їх надрукувало. Продавали календарі у середмісті Хмельницького. А пізніше до акції долучилися освітяни Хмельницької громади.

Сашко та його батько зізнаються, – погодилися на фільмування з однією метою, – раптом їх історія надихне інших. І допомоги для армії побільшає.

Після війни Сашко хоче займатися улюбленими справами, – грати у футбол,  створювати комп’ютерні ігри та програми. І врешті  – купити квадрокоптер. Щоб на відпочинку знімати мальовничі місця.  Українського Криму.

" " " "