ВОЇНИ ТРЬОХ СТИХІЙ — У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ВІД МВС

20

Невеличкий демонстраційний майданчик неподалік міста. Тут підрозділ військово-морських сил наочно демонструє, що є на озброєнні у сучасного війська. Чільне місце посідає розвідувальний комплекс Шарк. Летіти безперервно цей пристрій може до 4 годин, за характеристиками — до 90 кілометрів.

Попередньо, для роботи з такими системами потрібна попередня підготовка.Війсьокві навчають охочих працювати у військово-морських силах. Разом із тим, навчаються і самі, адже щороку техніка та озброєння оновлюється.

На демонстраційному майданчику для усіх охочих, для потенційних рекрутів, курсантів показали можливості нової техніки та роботу з безпілотниками. Для наочності блакитні берети  показали, як робити скид. Стати частиною команди елітних військ бійці запрошують рекрутів.

Рекрутингові центри ВМС влаштовують подібні заходи, аби більше розказати про вільні вакансії.

Оператори БПЛА, дронів, спеціалісти ІТ — технологій — перелік вакансій чималий. Але і тут віддають перевагу здібним та вмотивованим.

Воїни військово-морських сил — це бійці трьох стихій. У воді, на суші, та повітрі вони знищують ворогів. З надходженням техніки війська потребують працівників на кораблі та катери.

Також у ВМС потрібні люди на бойові посади. Подібні ярмарки найближчим часом за сприятливих погодних умов проведуть і в інших містах.

" " " "