ВПУ №11: ЦИФРОВА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДГОТОВКИ РОБІТНИКІВ

62

У вищому професійному училищі №11 м. Хмельницького розроблятимуть цифрову платформу для професійної підготовки кваліфікованих робітників у сфері машинобудування. Про це повідомили під час робочої зустрічі делегації інституту професійної освіти Національної академії педагогічних наук України та колективу навчального закладу.

Колектив професійного училища №11 м. Хмельницького працюватиме над цифровою платформою, що міститиме матеріали для підготовки робітників у сфері машинобудування, наголос робитимуть на професії «Токаря». Цифрова платформа – це інформаційний ресурс, де будуть лекції, практичні завдання, відеоматеріали із підготовки професії «Токар».

Колектив вищого професійного училища №11 міста Хмельницького вже має подібний досвід. Адже працював над експериментом всеукраїнського рівня за темою «Формування готовності майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності»

До експерименту щодо створення цифрової платформи для підготовки кваліфікованих робітників машинобудівної галузі залучатимуть роботодавців.

Працюватимуть над експериментом створення цифрової платформи для підготовки кваліфікованих робітників машинобудівної галузі протягом трьох років.

" " " "