ВРОЖАЙ ЄДНОСТІ – КОМПАНІЯ VITAGRO PARTNER ПРЕЗЕНТУЄ НОВИНКИ СВОЇМ ПОТЕНЦІЙНИМ ПАРТНЕРАМ

242

Місце зустрічі – Рівненська область. Саме сюди приїхали більше сотні фермерів, агрономів та усіх, хто цікавиться новинками та передовими технологіями. Традиційний день поля компанія VITAGRO PARTNER влаштувала задля обміну досвідом. Адже агроринок зіштовхнувся з небаченими досі викликами – війна, брак кадрів, складнощі з експортом продукції. Подивитись на новинки селекцій приїхали аграрії Західної та Центральної України. Кажуть, компанія завжди демонструє цікаві розробки.

Передові сорти ріпаку, пшениці компанія демонструє на демополях. Аби фермери та агрономи мали змогу наочно побачити переваги у культивуванні рослин та обрати для себе максимально підходящий.

Традиційна для нашої країни озима пшениця через малосніжні зими відчуває брак вологи. Тому компанія VITAGRO PARTNER працює над розробкою посухостійких сортів. Саме такі новинки були представлені на демополях. Максимальна врожайність, простий догляд – усе це про новинки селекції, які підходять для вирощення у цьому регіоні.

Разом із насінням  група компаній пропонує своїм клієнтам мікродобрива, інокулянти, системи догляду. Уся продукція сертифікована та вже довела свою ефективність

У час війни група компаній VITAGRO долає складнощі з логістикою, працює, незважаючи на обстріли та шукає перспективи. Ситуація із заблокованими портами кинула виклик для усіх аграріїв – що з робити з сировиною? У компанії шукають рішення – перелаштовують потужності на внутрішню переробку сої, соняшника.

Навіть у час відчаю та невизначеності група компаній власним прикладом показує – потрібно долати перешкоди та шукати вихід з будь-якої ситуації. Знаковою подією для усього агроринку стало будівництво компанією VITAGRO PARTNER надсучасного заводу із виробництва засобів захисту рослин BAYTON. На його потужностях виробляють кращі препарати , які пройшли сувору перевірку у лабораторії.

Завжди шукати нові підходи на аграрному ринку, допомагати партнерам у пошуку  рішень та добрих врожаїв – саме таким принципом керується компанія. Адже лозунг дня поля у Рівному – врожай єдності. Бо у час війни кожен вносить свій вклад у перемогу.

Поряд із новими селекціями та засобами захисту на допомогу аграріям приходять і технічні новинки – дрони. Їх застосовують для обприскування полів при внесенні добрив чи обробітку проти бур’яну.

Компанія VITAGRO PARTNER зацікавлена у пошуку партнерів для виробництва біометану. Це безвідходне виробництво газу. Фермери постачають залишки агропродукції з полів, а компанія перетворює це на прибуткову продукцію з можливістю експорту за кордон.

Україна опинилась на міжнародній  експортній арені в заручниках. Вчорашні партнери, як Іран, нині не розглядаються. Тому завоювання нових ринків, створення робочих місць через переробку –  такі шляхи підтримки аграрного ринку сьогодні. Не останню роль відіграє і дипломатичний фронт.

Аграрний ринок після війни відновився на 80 відсотків. І це  заслуга усіх хліборобів, які незважаючи на загрозу обстрілів сіють хліб, збирають врожаї та є прикладом для незламності у всьому світі. А група компаній VITAGRO є добрим партнером хліборобів. Бо саме тут поєднались багаторічний досвід на ринку та новітні знання.

" " " "