ВСТУПНА КАМПАНІЯ

113

Заяви до закладів вищої освіти прийматимуть в онлайн-форматі до 18 години 31 липня. Міхаела Ружицька вирішила вступати до Хмельницького національного університету, його вказала як пріоритетним. Змалку захоплювалася комп’ютерами. Вступатиме на кафедру «Комп’ютерної інженерії та інформаційних систем».

До 5 серпня буде сформовано «Рейтингові списки» вступників рекомендованих до навчання на бюджеті. До 30 серпня триватиме зарахування на контракт. В інформаційному центрі Хмельницького національного університету допомагають абітурієнтам правильно оформити заяви та надають інформацію про вступ.

Хмельницький національний університет має вісім різноспрямованих факультетів. Це  гуманітарні, економічні, технологічні, спеціальності, ІТ-сфера.

Для більшості спеціальностей прохідний бал на бюджетну форму навчання має бути не менше 130, а на контрактну – 100 балів. Рейтингові списки вступників до закладів вищої освіти будуть оприлюднені на сайтах навчальних закладів та інформаційної системи Вступ.ОСВІТА.UA.

" " " "