ВИПУСК У ДНЗ «ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ АГРОПРОМИСЛОВИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ»

38

У день Конституції, в переведень Петра і Павла – дня Ярмолинецької громади у державному навчальному закладі «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти» відбувся випуск.

До актової зали крокують цьогорічні випускники за професією «Швачка. Кравець» та  «Слюсарі-ремонтники. Електрогазозварники».

Розпочинається свято із виконання Державного Гімну. Присутні вшановують пам’ять полеглих воїнів. Серед яких 10 випускників «Ярмолинецького агропромислового центру професійної освіти» та один майстер. Квіти лягають до меморіальної дошки. Директор навчального закладу Василь Мельник бажає випускникам гарної долі в мирній країні.

Щасливої долі бажали випускникам педагоги, майстри виробничого навчання, гості, що завітали на свято.

І ось довгоочікувана мить. Випускники отримують сертифікати про повну загальну середню освіту та дипломи про опанування робітничих професій.

І одна з найемоційніших миттєвостей випуску – танець батьків з дітьми.

Цього року це 21 випуск у «Ярмолинецькому агропромисловому центрі професійної освіти». Він наймолодший серед закладів профтехосвіти області. За цей час тут випустили понад 3 з половиною тисяч кваліфікованих робітників.

Двері навчального закладу завжди відкриті для випускників і нових здобувачів освіти. У «Ярмолинецькому агропромисловий центр професійної освіти»можна опанувати такі популярні на ринку праці професії як «Слюсар-ремонтник.Електрогазозварник», “Слюсар з ремонту автомобілів» «Швачка.Кравець», «Кухар-кондитер», «Водіїв» та багато інших. Ласкаво просимо випускників 9-11 класів.

" " " "