ВИПУСК ВПУ №11

471

110 кваліфікованих слюсарів, зварювальників, фахівців тепличного господарства отримали дипломи про закінчення навчання у Вищому професійному училищі №11 м.Хмельницького. Більшість з них вже знайшли перше робоче місце. На випускників викладачі училища покладають великі надії у розбудові країни після перемоги у російсько-українській війні.

Це вже другий випуск цього року в 11-му вищому професійному училищі м.Хмельницького. У січні закінчили навчання 30 фахівців-слюсарів з ремонту транспортних засобів. Цього разу свідоцтва про здобуття спеціальності отримали 110 здобувачів освіти. Це фахівців тепличного господарства, рихтувальники кузовів автомобілів, слюсарі та зварювальники. Випускники кажуть, – роки навчання промайнули як один день.

Випускники кажуть, пишаються, що навчалися в одному з кращих закладів професійно-технічної освіти Хмельниччини. На підтвердження – колектив закладу отримує відзнаку 14 міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти», що проходила у Києві.

Викладачі та майстри виробничого навчання переконують, – намагалися передати усі знання аби підготувати висококваліфікованих фахівців. Практичні навички здобувачі освіти відточують у майстернях навчального закладу та на провідних підприємствах області.

В вищому професійному училищі №11 м.Хмельницького готують фахівців більш як з 20 професій. Багато з них інтегровані. Тобто, одночасно можна здобути декілька спеціальностей. Більшість з випускників вже отримали перше робоче місце.

Наступна вступна кампанія вже стартувала. У 11 ВПУ чекають на 2 сотні здобувачів освіти, випускників 9 та 11 класів. 120 з них навчатиметься за регіональним замовленням. Решта – за державним.

" " " "