Вже зовсім скоро у центрі Хмельницького: на День міста вистачатиме розваг і частувань

Організатори, як завжди, обіцяють немало розваг, а також пропонують містянам стати учасниками свята

1132

Готуймо очі до красивого і шлунки до свята: у Хмельницькому – скоро День міста. Його, за традицією, відзначатимуть упродовж двох останніх вихідних вересня. Цьогоріч свято припадає на 28 і 29 вересня.

Детальну програму святкувань оприлюднять трохи згодом, а поки що міська влада пропонує жителям Хмельницького, і не тільки, прилучитися до організації народних гулянь.

Зокрема, умільцям пропонують виставити свої поробки на ярмарок декоративно-прикладного мистецтва. А закладам громадського харчування буде надана можливість розташувати в епіцентрі свята свої точки виносної торгівлі. Аби хмельничани та гості міста мали змогу оцінити не лише мистецькі обдарування своїх земляків, але й їхні кулінарні таланти.

Ярмарок декоративно-прикладного мистецтва та фуд-корт розташуються в самому центрі – на розі Проскурівської та Грушевського (біля кінотеатру Шевченка).

Читайте також: Шепетівчани вперше відзначили День міста влітку

Усім, хто хоче взяти участь в ярмарку та організації фуд-корту, радять звертатись у міське управління торгівлі , що знаходиться на вулиці Грушевського, 88 (тел. 65-61-26; 65-84-49; 79-46-01). Для участі також необхідно заповнити анкету за цим посиланням.

Ви ще вагаєтесь? Не варто! Адже такі заходи – це прекрасна нагода показати товар лицем, заробити трохи грошей, а заодно подарувати чудовий настрій усім містянам.

" " " "