ЯК ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ЯРМАРКУВАЛИ

398

Сплетіння талантів. Вимушені переселенці котрі мешкають у Волочиську не сидять без діла. Аби ще більше зблизитись із місцевими та допомогти Збройним силам України вирішили організувати благодійний ярмарок.

Тістечка, желейки, тортики та печиво. Такий солодкий стіл приготувала до продажу переселенка Марія. Рідне село жінки знаходиться в декількох кілометрах від кордону із державою терористкою, проживати там було неможливо.

Над тим чи варто організовувати благодійний ярмарок довго не думали. Відповідь очевидна, адже це-шанс зблизитись із місцевими, познайомитись із такими ж постраждалими від російської агресії.

Почувши про такий захід відгукнулось чимало переселенцівт- рукодільців. Саморобні іграшки, домашня пастила та навіть вироби з лози. Їх виготовляє переселенець із багатостраждального Бахмута.

За активну діяльність та організацію благодійної виставки – ярмарки переселенці отримали грамоту та грошове заохочення від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч», кошти вирішили передати на потреби Збройних Сил України.

" " " "