ЮВЕЛІР ЗБИРАЄ ГРОШІ ДЛЯ ЗСУ МУЗИКОЮ

351

Позитивно-патріотичного ювеліра із торговельного центру «Дитячий світ» бачив чи не кожен  хмельничанин.  Щодня чоловік грає для перехожих та збирає гроші для ЗСУ. У міжнародний день ювеліра, що відзначають в останній день січня, наша знімальна група завітала на гостину до музиканта –«лАбуха», як він сам себе називає.

Людину – оркестр,  волонтера і ювеліра звати Віктор, прізвище – Коцемир. Родом із села Карачіївці, що на Віньковеччині. Грає на багатьох музичних інструментах змалку. Схоже, вибору у нього не було.

А ще Віктор Коцемир – ювелір. Цієї справи навчив рідний дядько. І ось вже як 20 років ремонтує прикраси хмельницьким панянкам.

Близько року Віктор орендує приміщення під ювелірну майстерню у торговельному центрі «Дитячий світ» що в середмісті Хмельницького.

Дує на дудочки не просто так. Віктор збирає гроші на ЗСУ. Каже, з кожним місяцем донатів від хмельничан меншає. Попри втому закликає допомагати армії.

Одне із своїх професійних свят,- міжнародний день ювеліра, Віктор Коцемир зустрічає на робочому місці. Каже,- відсвяткує після перемоги. Показує,-  від лютого до ремонту ювелірних прикрас добавилися атрибути війни. Таких особистих жетонів для військових вже виготовив біля 4 тисяч.

" " " "