З ТЕПЛОТОЮ –ДО МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ

260

З турботою про найменших. Всесвітній день дитини відзначають 20 листопада. Цього ж дня лікарі відзначають міжнародний день педіатра. У непрості часи люди в білих халатах продовжують робити свою справу – лікують дітей та підтримують батьків.

Лікарка-педіатр Юлія Клєстова лише менше року тому закінчила медичний виш у рідній Полтаві. Нині з чоловіком працюють у Хмельницькій обласній дитячій лікарні. Свою професію дуже любить, бо її пацієнти – це діти.

Разом з колегами Юлія щодня приймає десятки пацієнтів – до кожного випадку індивідуальний підхід. Адже у процесі лікування не буває дрібниць. Колектив лікарні за три місяці роботи уже став рідний.

День педіатра та всесвітній день дитини лікарі зустрічають разом зі своїми пацієнтами. У закладі намагаються зробити усе, аби перебування у закладі асоціювалось із комфортом та доброзичливою атмосферою.

У закладі можна отримати увесь комплекс послуг – від обстежень до лікування.

Заклад співпрацює із волонтерами та міжнародними організаціями.

Тож день педіатра та всесвітній день дитини у Хмельницькій обласній дитячій лікарні пройшов у робочій атмосфері. Адже покликання лікарів – аби діти посміхались без болю та тривог.

" " " "