ЗА МЕЖАМИ ЗВИЧНОГО — ВИСТАВКА РОБІТ СВІТЛАНИ МЕЛЬНИЧУК

68

У ХОХМі презентували виставку картин За межами звичного. Її художниця готувала ще до війни, проте через різні обставини мистецьку подію вдалося організувтаи лише тепер. У своїй справі пані Світлана поєднує знання та інтуїцію, адже для мистецтва часом замало лише наукових підходів.

Художниця як і більшість митців болісно пережила початок великої війни. За  більш як 20 років творчої діяльності майже місяць після 24 лютого не могла малювати. Проте згодом до неї почали приходити люди за арт-терапією. Це і дало сили творити далі. Згадує пані Світлана.

Художник та живописець Едвард Міляр свого часу був наставником пані Світлани. Нині завітав на її виставку. Каже, у талант Світлани Мельничук повірив ще у часи навчання.

Художниця, незважаючи на складні часи, знайшла сили у собі писати полотна та допомагати за додопомогою мистецтва і іншим людям.

Малює художниця олійними фарбами, використовує насичені кольори. В абстрактивних образах прихований глибокий зміст. Привітати Світлану Мельничук з нагоди відкриття персональної виставки завітали відвідувачі іі мистецької майстерні, друзі.

" " " "